dilluns, 28 de setembre del 2009

COMENCEM UNA NOVA ETAPA: CF SAN PEDRO CADET "A"

Tant els que venim del  CD Tonin, com els que ja formaveu part l'any passat del CF San Pedro comencem una nova temporada carregada de bones intencions, d'ànim i d'unes ganes molt grans de quedar el més amunt possible en la classificació final.Hem de tindre els peus al terra, sabem que som un any més majors, que tenim més experiència, però també hem de tindre cla que no ens podem refiar i que enguany no ens valdran excuses si els resultats són fluixets.
Des d'aquesta espècie de diari, anirem comentant els partits del nostre equip, penjarem videos, podrem xatejar, escoltar música, anar a les webs dels principals equips de futbol de primera, etc. Però tot açò serà més bonic i interessant si en participem molts: jo que he encetat el meló, i la resta de pares, jugadors, entrenadors, socis del club, etc.
Comente moltes vegades, dient que açò d'internet ens serveix per a trobar molta informació, però que en moltes ocasions no s'atrevim a dir res, a exposar opinions, ni res de res.
Aquest Bloc partix de la idea de participar tots, i que d'eixa forma pugam sentir més de prop el nostre equip, i el nostre Club.I ho em de fer des del respecte a nosaltres mateixos, (pares, jugadors, entrenadors, direcció del Club), i per suposat amb el màxim respecte cap a tots aquells equips contra els que setmana rere setmana ens anirem enfrontant; i sense oblidar tampoc el respecte als àrbitres.
En fi, vos anime a que si voleu passar de ser exclusivaments lectors, a ser  també participants actius, m'envieu un correu a la següent adreça.: rmollap@gmail.com  i jo em posaré encontacte amb vosaltres per a fer els xicotets tràmits necessaris.