dimarts, 27 d’octubre del 2009

CF SAN PEDRO 5 - 0 ALQUERIES CF

El partit del dissabte passat va ser més dur que els que havíem tingut fins ara, almenys per a mi.
Fins que no vam marcar el primer gol, l'Alqueries estava ben plantat, sabia el que havia de fer, aguantar bé, intentar igualar el centre del camp, i si podia fer un contraatac i marcar un gol, doncs endavant.
A nosaltres ens va costar tindre eixe centre del camp, i per tant les ocasions de gol no apareixien; però quan Edgar va começar a entrar en joc, la cosa va anar canviant. I ahí està el kit de la qüestió, si domines el joc al centre, més prompte o més tard, aniran arribant les ocasions.
Va ser precisament Edgar, el que en una jugada magistral va marcar  el segon gol (posssiblement abans de traspassar la línia de gol, Alex la va tocar també) molt poc després del primer gol d'Alex, i això va enfonsar l'Alqueries. Probablement si haguerem tardat més en marcar el segon, l'equip contrari haguera posat més batalla.
Ja, en el que quedava de la primera part, i en la segona, és clar que l'equip que va per davant en els gols, es creix encara més, toca i toca el baló, i l'altre s'enfonsa.
També remarcar que Alvaro, tot i que no va marcar cap gol, em va encantar amb la picaresca que té a l'hora de posar el cos i eixir-se'n amb el baló controlat.
La defensa i el porter van estar també com sempre de bé, vam tornar a veure un altre golàs de M. Benzal, i també un gol de Sergio Salvador, que si mireu en el video, es veu clarament com se'n va al segon pal a veure si arriba el baló per eixa zona, que efectivament va arribar, i entre un mogolló de jugadors va conseguir marcar el cinqué gol.
Continua veient-se que hi ha unió entre els jugadors, i que el entrenador si bé té clar que hi ha uns jugadors hui per  hui clarament titulars, també  confia plenament en els que ixen de la banqueta; i això fa que ningu se senga imprescindible, i al mateix temps tots noten que aporten joc i qualitat al conjunt.
He deixat el video de l'esmozar que vam tindre abans del partit, i que a més de pujar el "colesterol" pels núvols, també serveix per a "fer equip" entre els pares i mares.

Els pares "patidors" del Cadet A from cfsanpedro on Vimeo.
CF SAN PEDRO 5 - 0  ALQUERIES CF    CAT.CADET from cfsanpedro on Vimeo.