diumenge, 31 de gener del 2010

CF SAN PEDRO JUV. B 1-0 LA VALL

Gràcies a Juan, el pare de Sergio Plana que va capturar el partit de la setmana passada, hui vos puc deixar un altre partit superinteressant que va tindre lloc la setmana passada. Jugaven el juvenil B contra C.La Vall.
Pel que he vist, va ser un partit molt interessant, tot i que pel que m'han comentat, a diferència del d'ahir, si que va haver molta tensió, i amb 3 expulsats.
El partit va acabar amb un 1 a 0, i amb uns companys nostres (Miguel i Vicente) que van estar a una gran altura, contribuint de manera notable en el resultat final.
Enhorabona al Juvenil B.
I ja sabeu, si hi ha pares o amics que graven els partits dels diferents equips del San Pedro, els munten, i volen que els integrem i ací al Bloc, només tenen que posar-se en contacte amb mi, i immediatament començaríem a disfrutar de més partits
CF SAN PEDRO (JUVENIL -B) 1- 0 C. LA VALL from cfsanpedro on Vimeo.

CF SAN PEDRO 2 - 0 C. LA VALL Cat. Cadet Preferent

Bon partit el que ahir vam vore.
Va ser un partit que va començar; com si fos un partit d'estos que veus a la tele: amb els dos  equips eixint junts al mig del camp, donant-se la mà (crec que esta forma de començar els partits l'haríem d'instaurar, al menys quan juguem a casa, doncs per a mi, li dóna "empaque" al partit, i també es bo que se saluden els jugadors, i es done una sensació  de "fair play"), i també va tindre, per desgràcia, un minut de silenci en record de l'àvia d'Edgar.
La primera part va marcar el partit;  vam jugar millor, i vam marcar els dos gols. El centre del camp va dominar, la defensa va estar tremenda, i ells no van tindre massa oportunitats.
Els dos gols els va marcar Jose. Val la pena que li dedique unes quantes línies.
Jose és un xaval que des de l'any passat no ha parat de creixer com a jugador; dóna la impressió a primera vista que no va amb ell açò del futbol:eixa forma de caminar, de ser calmat, un poc "passota", però que ha aprés a utilitzar el seu cos, a protegir el baló, a parar el "temps", a lluitar, i a marcar també molts gols. Em recorda molt al famós Julio Salinas, evidentment guardant les grans distàncies que hi ha, però en certa manera, amb un físic semblant, amb una aparent torpesa, però també amb una bona eficàcia. Crec que en un moment donat de la seua curta carrera com a futbolista li va veure les "orelles al llop", i va saber espavilar; i ahí el tenim; sense estridències, sense fer-se el cregut, buscant al company si està millor posicionat, però sent cada vegada més un punt de referència en l'atac. M'alegre per tu, Jose.
Tornant al partit, la segona part va ser durant un llarg periode de temps, de La Vall; ells eren 3 al centre del camp contra un Edgar esgotat, i uns companys que no acabaven de trobar el punt. La Vall va tocar 2 pals, i un Vicente impressionant va impedir que marcaren un o dos gols.
Al final un gran partit, sense males entrades, jugat de tu a tu; amb un gran equip enfront, però amb un San Pedro al que li van estos partits durs. Enhorabona.

CF SAN PEDRO 2-0 C. LA VALL Cat Cadet Preferent from cfsanpedro on Vimeo.
CF SAN PEDRO 2-0 C. LA VALL Cat. Cadet 2/2 from cfsanpedro on Vimeo.