dimecres, 16 de desembre del 2009

CF SAN PEDRO 4-0 BENICARLO FB

El dissabte vam vore un partit lleig i efectiu al mateix temps.
Dic lleig, perquè no em va agradar la forma en què vam jugar, millor dit, la forma en què no vam jugar. No vam jugar bé, no vam dominar el centre del camp, i això va fer que nosaltres no puguerem fer el nostre joc, i en canvi el Benicarló, en alguns moments del partit, van tocar molt i bé. Va haver una jugada del Benicarló, que van tocar al primer toc, i es van plantar en la porteria i si no toca el baló Jordi en la línia de gol, darrere ja estava el davanter amb la canya preparada.
Tampoc em va agradar perquè no vam pressionar com cal, estaven lents, i sense la tensió adequada per a poder lluitar de tu a tu amb el Benicarló
També continuem fallant en el remat dels córners i les faltes. Si ens fixem en els videos, podem vore que els nostres jugadors estan entrant a rematar massa prompte, de forma que quan els arriba el baló ja els ha passat, o simplement els ve massadamunt, i per tant no el poden atacar perfectament. Crec que tal vegada els divendres s'hauria de pràcticar més les jugades a baló parat, i potser no "cremar-se tant en els minipartidets, en els que nigú vol perdre, i a lo millor es cremen massa energies que al dia següent, dissabte, es tiren en falta. Es només una opinió que comente des de la meua ignorància en aquests temes d'entrenament, de  recuperació d'esforç d'un dia per a l'altre, etc., i que a ben segur amb molt menys fonaments que els que tenen  els nostres entrenadors
No tot va ser negatiu, es va vore perquè a Vicente li han marcat tants pocs gols; i és veritat que molta part de la "culpa " la té la bona defensa que hi ha, però en aquest partit, Vicente va fer dos paradons molt difícils, i que si arriben a acabar en gol, probablement s'hagueren posat per davant en el marcador. També em va agradar la lluita de Manu, que no deixa un baló per perdut, i al video es pot veure com un baló que era clar del defensa, encara li'l va pispar Manu.
Un altre motiu de satisfacció va ser veure que tornava a jugar Jose després d'una lesió complicada.
I dic que va ser un partit atractiu perquè tot i que no va ser un partit ben jugat per nosaltres, vam ser efectius de cara al gol i vam soludionar el partit, exactament al revés que ens passava l'any passat.
Crec que el Benicarló no es va mereixer un càstic tan fort, ja que crec que ben bé s'haguera pogut quedar en un empat o amb una diferència menor en gols.
I també hem de tindre clar, que cada jornada que passa, a tots els equips els costa més guanyar  que en jornades precedents, ja que els equips van fent-se més conjuntats, més competitius, i amb més coneixements dels equips contraris.

Enhorabona, i a pel Roda.
CF SAN PEDRO 4-0 BENICARLÓ F.B. from cfsanpedro on Vimeo.