diumenge, 18 d’abril del 2010

CD SAN PEDRO 5-1 RAFALAFENA CF

Bueno Gus, "ya estoy aquí", tranqui, paso al valenciano.
Gus estava preocupat, què passa amb Rafa, no videos, no comentaris, ?"¿ pero esto que es?.
Té tota la raó, vos he abandonat, però, també he de dir que gràcies a que no faig comentaris, he vist que Juanma s'ha destapat com a un "blogger" de primera, i també he vist que el xat tira fum. Perdó per la deixadesa, però és que estic anant bastant atabalat en la feina, i també, he de " subministrar" posts en l'altre Bloc que porte, i que és la meua debilitat (alcoleja.org).
En fi, hui he penjat ràpidament el video ( i avise ja per a dir que el dissabte el més segur és que no pujaré a Benicarló, i per tant, si voleu que hi haja video, algú haurà de fer de càmera, i si no vol muntar-lo, que em passe les "tomes" i jo el muntaria.).
Anem al comentari del partit.
Particularment, a mi, no em va agradar. Per què?.
Perquè vaig vore, millor dit  NO VAIG VORE CENTRE DEL CAMP, no vaig veure i fa ja molt de temps eixe tiki-tika que tant ens va caracteritzar en la primera part del campionat.
Si que em va agradar la defensa, que si que juga al tiki-taka, que es saben passar el baló entre ells, i el porter, em va agradar la defensa perquè continua en la línia de principi de temporada, i em va agradar el porter Vicente perquè quan li va arribar la feina, la va controlar molt bé
Però després vaig vore que entre la defensa i la davantera, en molts minuts del partit no existia el centre del camp, i això feia que no hi haguera consistència en el joc,i que quan es perdia un baló, el contrari elaborava un ràpid contraatac que no era parat al centre del camp, i que apretava a la nostra defensa i porter. Així el Rafalafena es va plantar amb claredat davant de Vicente en unes quantes ocasions. Si el davanter contrari arriba a tindre habilitat suficient de cara a gol, haguerem patit.
En canvi em va agradar la pegada que tenim d'equip gran, dels que arriben i marquen, i a més a més en aquest partit els nostres defenses van marcar també des de fora de l'àrea demostrant que si s'atrevixen més, segur que també en cauran més de gols.
I també me n'he adonat d'una cosa que ja vaig dir fa molts partits: la força de l'equip és el grup, i que tot aquell jugador que vol fer la seua guerra  pel seu comte, està cavant-se la seua tomba (Mira que vaig avisar !), al final mal, mal.I l'altra cara de la moneda va ser l'exemple de FERRAN, al qual vaig vore ahir per primera vegada; va tindre pocs balons, però enseguida va deixar clar que la seua opció era el passe al company, simple, clar, però efectiu, sense ofuscar-se en fer la seua jugada per a quedar bé davant l'entrenador. Resultat, un passe, i Josevi gol!
* Per cert, perdó per no posar a Ferran i a David (el nou) en l'enquesta (ara ja no ho puc fer perquè ja s'ha votat )
En definitiva, i per acabar, enhorabona pel partit guanyat, i a revisar el que no s'ha fet bé
CF SAN PEDRO 5 - 1 RAFALAFENA CF Cadet A Pref CS from cfsanpedro on Vimeo.