divendres, 9 d’abril del 2010

Per a "fer boca" davant del "Partit del Mil·leni"

Un reporter i una reportera del CF SAN PEDRO, han tingut accés a l'Estadi en el que demà tindrà lloc un d'eixos partits que diuen serà "el partit del segle, mil·leni,...", i ací vos deixe amb el reportatge que van poder realitzar. Realment val la pena fer este tour pel camp (s'ho cobren bé), això , no sent del Real com és el meu cas; si ho eres , puf ja seria tremendo.

I a partir d'ahí cadascun dels nostres jugadors,pares de jugadors i simpatitzants del San Pedro que facen força per a que guanye el Madrid ( Carlos, Juanma,Jose's, Juanra,...........) o el Barça (Jordi, Josevi, Angel,...).
! Què guany el millor!  ( Es l'únic que pot dir un  del València, que per cert anit ens van fer un robo tremendo prop d'este estadi).

En fi, i ja fora d'esta "brometa", donar l'enhorabona a tots els que vau participar al campionat de València, comentar que no estaré jo al partit contra el Castelló ("ànim i a per ells, a vore qui grava el partit), i també dir, que desgraciadament, Jordi no millora, i que encara té problemes al turmell, a vorem com eixim d'esta.

Un Tour pel Santiago Bernabeu from cfsanpedro on Vimeo.