dijous, 1 d’octubre del 2009

CD Benicasim A - CF. San Pedro A. Prèvia

Bueno, ja tenim ganes que comence la lliga, i ja la tenim ací.
El dissabte, primer partit de lliga en camp del CD Benicasin i a les 10,30.
Ànim, i a "por ellos". Vos deixe el mapa on està el Camp on jugarem, que com podeu veure, no és el que jo coneixia, el que està al costat del velòdrom. En aquest cas és el del carrer Torres de San Vicente
*Com ja sabeu molts, si piques sobre l'icon del "futbolista verdet", pots posar l'adreça des don vas a anar, i et fa la ruta fins al camp.

Ver Camp Futbol "Torre de San Vicente". Benicasim en un mapa más grande

Presentació del Club "a lo grande"

El dissabte 19 de setembre va tindre lloc la presentació del nostre Club; i es va fer en pla equip, almenys com si fora e 2ª Divisió.
La veritat és que va  ser espectacular; amb una posada en escena dels 19 equips del Club, i amb l'entrada en la coordinació del club de l'empresa SAD Consultors Esportius, que pel que sembla, pot fer que el Club done un gran pas endavant tant des del punt de vista esportiu, com de patrocinadors, etc.Encara, que com heu pogut veure en l'enllaç que he fet a la seua web, encara la tenen en construcció, i realment no es veu res.El temps ens ho dirà.
Però tornant a la presentació, he de dir que va contar amb la presència "a distància" de Roberto Merhi, Felix Porteiro, Pol Bueso, i en directe de la presència de  dos xiques futbolistes internacionals (perdó per no tindre clar el seu nom, però crec que eren Gema i Llana) i sobretot de Pablo Hernandez, jugador del València.
El final de la festa va acabar amb un piscolavis per a tots els presents, i amb bocates per als jugadors.
Realment, nosaltres, els que acabem d'entrar al Club, ens vam quedar bocabadats.!

CF SAN PEDRO. Presentació Temporada 09-10 from cfsanpedro on Vimeo.