dilluns, 7 de juny del 2010

PUES YO LO VEO ASÍ

Copiant el títol del llibre de Xavier Sala i Martin, i en el que a través d'articles d'opinió, va oferint la seua visió de la realitat actual, jo també intentaré en aquest post contar-vos la visió que vaig tindre sobre el partit contra l'Alzira. Hi ha una diferència bestial evidentment entre la visió que té Xavier sobre la societat, persona eminentment qualificada per a emetre eixes valoracions, i la meua, que no passa de ser una visió d'un simple espectador que juga com tots els espanyols a ser entrenador, sense arribar-li evidentment als turmells dels entrenadors del nostre equip. I dic tot açò per a que no es tinga en consideració, i per tant que no s'ho prenguen a mal ni entrenador, jugador, pares, mares, fills, i bla, bla ,bla.

El partit em va deixar un mal sabor de boca perquè sobretot, que et marquen el gol en els minuts de descompte, et deixa fet pols, i evidentment molt més a qui més ho patixen com son jugadors i entrenadors.
Anem al partit. Es va tractar d'un partit disputat de poder a poder, on la batalla tant al centre del camp com en la defensa va ser molt dura, i on es va demostrar perquè tots dos equips han sigut molt poc golejats en les seues respectives lligues. Les defenses tallaven les ocasions, i també s'ha de dir, els davanters tenien el punt de mira un tant desviat.
D'entrada s'ha de dir que l'Alzira va tindre moltes més ocasions de marcar gol que nosaltres, però com he dit abans, només la manca de punteria ens va lliurar de que ens marcaren algun que altre gol abans del descompte. També s'ha de dir que crec que en cap ocasió el baló anava entre els pals, i per tant tampoc va haver d'intervindre Vicente; els xuts se n'anaven o bé per dalt o bé pels costats.
Em va agradar l'Alzira, amb un centre del camp potent, tècnic, un extrem esquerrà molt ràpid, i unes ganes de guanyar que no van perdre fins l'últim segon.
I nosaltres, doncs també em va agradar la lluita, les ganes de tots els jugadors, el que no li van perdre en cap moment la cara al partit, i que tot i sabent que tenien enfront un bon equip, no van perdre l'esperança de tornar a casa amb un bon resultat.
Què és el que no em va agradar de nosaltres?. (puf !, espere que ningú se senta ofés). No em va agradar la disposició en el camp del nostre motor, Edgar. Edgar durant molts minuts estava massa avançat, i per tant sense organitzador de l'equip. He de dir que em van agradar molt Miguel López (un partit tremendo el que va fer) i Brian, també impressionant; però en la meua opinió, el pes del partit no l'han de portar ells, sinó Edgar, ells l'ha d'ajudar, però el punt de referència no han de ser ells. Això què comportava ?, que hi havia un buit entre la defensa i la davantera, que feia que en bastants ocasions s'havia de llençar balons llargs buscant a Edgar, i que per tant la nostra “marca d'equip” desapareguera.
I tampoc em va agradar que no sapiguérem “nadar i guardar la roba” en els últims minuts. Amb Miguel lesionat, i reconstruïda la defensa, no ens poden pillar en un contraatac com el que ens van fer. Si durant quasi tot el partit no has pogut marcar un gol, no t'en vages a marcar-lo al final de partit deixant-te la defensa a l'aire.
He de destacar a tot l'equip com he dit per l'entrega que va tindre, però si he de dir alguns nom, he de mencionar el “poderio” que demostra Javi tant en defensa com quan ix amb el baló, també, com he dit a Miguel López, i a Iban per la lluita que va tindre en la banda.
En un altre apartat, he de dir també que no em va agradar la forma en la que ens van fer pagar les butlletes de la rifa i que jo almenys, no vaig sentir en cap moment ni el sorteig, ni el número que va sortir. Per favor, no ens posem a eixa altura, i no fem cap xorrada de fer-los pagar res a ningú.
I per acabar tampoc em va agradar gens ni mica, la forma en la que va acabar el partit amb eixos “aficionats” que es van posar darrere de la porteria de Vicente, o que després van anar als vestuaris a molestar els nostres jugadors. Copiar “lo roin del futbol” és molt fàcil.
Em quede amb el comportament de tota la grada d'Alzira que es va portar de manera exemplar. ESPERE QUE NOSALTRES ESTIGUEM A L'ALTURA, I NO VULGAM EN LA TORNADA PORTAR-NOS ANTIESPORTIVAMENT.
Nota: perdò, m'han comentat que hi havia un cartell amb el número premiat de la rifa (jo no el vaig vore)

UD ALZIRA 1-0 CF SAN PEDRO Promocio 1/2 from cfsanpedro on Vimeo.

UD ALZIRA 1 - 0 CF SAN PEDRO  Anada Promocio 2/2 from cfsanpedro on Vimeo.