dimecres, 25 de novembre del 2009

CF SAN PEDRO 2-1 CD CASTELLÓ Cat. Cadet Pref.Castelló

Partit impressionant jugat de poder a poder entre els dos equips, i en el que em va agradar molt el Castelló. Molt més que el Vila Real. Per què?.
Doncs perquè no ens va deixar jugar, almenys en la primera part.  S'anticipaven al baló millor que nosaltres, el mig del camp era d'ells, i nosaltres jugàvem com podíem, és a dir amb bastant nerviosisme, amb patades al baló cap endavant, sense crear el joc fluid que ens està caracteritzant, encara que també s'ha de dir sense patir massa en la nostra porteria.I crec que tot açò no es pot considerar com una culpa nostra sinó més bé un mèrit del Castelló, que sabent com juguem nosaltres, no ens ho va deixar fer.
En la primera part vam tindre una molt bona oportunitat amb la falta que va llançar Sergio, però el baló no va voler entrar; i també s'ha de dir que el Castelló va tindre una oportunitat magnífica acabant la primera part, que si no arriba a ser per Vicente, ens haguerem anat a la caseta amb un gol en contra.
La segona part va començar agafant-nos "en boles" i amb uns moviments molt encertats dels dos davanters del Castelló, van marejar a la nostra defensa (mireu sobretot els defenses la jugada i voreu). Jo no diria que va haver fora de joco en tot cas si n'hi havia, era pràcticament impossible veure-ho l'arbitre. Estàvem per tant, davant de la situació que vaig preveure jo en el post penjat abans del partit. Es a dir com reaccionarem el  dia que es pose l'altre equip per davant?. Doncs crec que ho vam fer molt bé, tirant endavant i jugant millor, i el Castelló en la meua opinió "cagant-se un poc" i a guardar el resultat. I això va ser la seua mort. Nosaltres si que vam anar pel partit, i al final ho vam conseguir; i també és veritat que el Castelló va tornar a estar a punt de tornar-nos a marcar, però ens va acompanyar un poc eixa sort que en altres anys no hem tingut.
Dues coses per acabar.
1. Impressionant Alvaro en la jugada del primer gol.  Quan té el baló, té una magia que et fa esperar sempre alguna sorpresa, com driblarà, com portarà el baló pegat als peus, si tirarà avant o enrere,..?. Però també vaig dir en el post del divendres, que la nostra força està en l'equip, no en les individualitats; i que a vegades podem caure en la tentació de voler apurar massa individualment les jugades. Quan el lateral  et passa el baló, et dobla, i te la demana perquè no té a ningun contrari, si no li la passes ni una ni dues vegades ni tres vegades, en la que farà quatre ja no pujarà, o intentarà fer ell tot sol  la jugada,.... I fixem-se precisament en la jugada del primer gol: el baló no tenia intenció d'anar al nostre jugador desmarcat per a xutar, va ser de retruc. Gràcies Alvaro pels gols i  les jugades que ens estàs proporcionant, però pensa que creixeràs molt més com a jugador si en algunes ocasions "veus" als companys que estan en millor posició per acabar la jugada. I t'ho dic tot açò sense ànim de menysprear-te sinó més bé des del carinyo i respecte que et tinc com a jugador i persona.
2. Es fa ja molt necessari, millorar el remat de cap. No ho fem gens bé. En l'altura que tenen els nostres jugadors, i no hi ha manera, mira que tenim la tira de faltes i corners on podríem marcar molts més gols, i una rere l'altra acaba en el baló per damunt del travesser. No dubte que els entrenadors intentaran pulir aquestes mancances.
I per acabar, gràcies pel partit que ens vau oferir.
CF SAN PEDRO 2 - 1 CD CASTELLÓ Cat. Cadet T. 09-10 from cfsanpedro on Vimeo.