diumenge, 24 de gener del 2010

U.D. LA VALL 0-2 C.F. SAN PEDRO

Per a compensar que la setmana passada vaig tardar molt en pujar el video, en aquesta ja el teniu ahí.
Va ser un partit bastant complicat; amb moltes ocasions per a nosaltres, sobretot en la primera part, però que per unes coses o per altres, el baló no volia entrar. I bona prova d'això es pot veure que inclús en el baló del primer gol, el baló es resistia a que Jose l'espentara per a entrar a la porteria.
També he de dir que vam tindre sort en que no ens marcaren, o millor dit, vam tindre en Carlos un últim obstacle per a la U.D. insalvable, i que en sobretot dues aturades en la primera part va impedir l'empat.
En la segona un penalti clar a Josevi va sentenciar el partit quan més estaven apretant els de La Vall. Per cert molt bé l'arbitre pitant tot el partit, i sense "acollonir-se" davant del públic local.
En general es va jugar bé, i també he de dir que em va agradar la UD, esperant-nos darrere i a vore si en un contraatac marcar algun gol. Després del descans van eixir més activats que nosaltres, que estàvem un poc emparrats, però que el segon gol va servir de bàlsam, i així poder acabar el partit amb tres punts.
M'alegre per Carlos perquè ha patit molt durant esta temporada, i perquè li va eixir un partit redó.
També vull comentar una jugada que no he posat al video, però que haguera pogut acabar malament si un jugador dels nostres  arriba a engantxar amb una gran patada al contrari. Quan s'està jugant, el cor s'accelera molt, però hem d'intentar no fer algunes coses que poden fer molt de mal al contrari.Desprès, en gelat, ens podem penedir, però el mal ja està fet.
Enhorabona i a pel partit pròxim.
També he vist que els Juvenils B en els que anaven a jugar Vicente,Miguel i Sergio van guanyar. Enhorabona també.
I per acabar, dir que tal i com es pot observar, ja estan tots els jugadors en la fotografia de la web gràcies al saber fer d'Angel, el pare de Pau. Gràcies.
U.D. LA VALL 0-2 C.F. SAN PEDRO Cat. Cadet from cfsanpedro on Vimeo.