dimecres, 5 de maig del 2010

CF SAN PEDRO 2-1 CD RODA "B". Cat. Cadet Pref.

Gran partit el que vam veure el dissabte passat entre estos dos equips.
Com tots sabem, es tractava d'un partit en el que es volia guanyar tal vegada amb més desig que altres, i deixa manera esborrar el "pal" que va suposar en el seu moment la derrota que ens van infringir en la primera volta. Aquella derrota va ser injusta ja que nosaltres vam crear moltes ocasions, i en canvi ells només una clara en un contraatac (ben executat), i que va suposar el seu gol de la victòria.
El partit del dissabte em va agradar, es va jugar el que es va poder, perquè quan l'altre equip també és bo, tu jugues el que l'altre equip et deixa jugar, ni més ni menys. I en esta ocasió aixina va ser, vam guanyar perquè tenim eixe plus que diferència a l'equip que està al davant de la taula, dels que estan  un poc més avall.
Amb unes baixes considerables al centre del camp, com Edgar (credor de joc), i un Josevi (un poc més defensiu), l'equip va saber lluitar en eixa zona (Miguel López i Brian --> perdó si no s'escru així este nom), i no se li va perdre la cara al partit, i deixa manera les millors ocasions van vindre de la nostra part.
Però coses del futbol, en una jugada desafortunada, en la que el baló es devia d'haver tirat fora directament per a que es començara jugada, ens va vindre el gol en contra. Els records de l'anterior partit començaven a sobrevolar com gavines per dins dels nostres caps: "serà possible que torne a passar altra vegada lo mateix que en l'altre partit", " en una jugada que ens fan, i ens marquen gol, i nosaltres una i una altra, i no en marquem cap"

Però va vindre el descans, i no sé si pel rapapolvo del nostre entrenador, o per l'amor propi simplement dels nostres, van eixir amb les piles a tope, i al poc temps de començar, a la treta d'un corner, Iban, pam, GOL!.
Jose, també va fer una jugada guapíssima, i  si no arriba a ser perquè l'esquerra no l'utilitza per a xutar, segur que haguera marcat un gol molt bonic. I poc a poc anàvem veient que el nostre gol arribaria, i en un contraatac Miguel Benzal va marcar el gol de la victòria.
En conjunt, em va agradar l'equip, i per remarcar alguns jugadors, he de dir que no  em va desagradar com va jugar  Brian, en una posició complicada, Miguel W. em va agradar també molt en la defensa, Vicente va fer una aturada de les de llevar-se el "sombrero", i també vull destacar la recuperació d'un jugador, Iban, que dia rere dia, demostra que amb ganes de jugar, els resultats, més prompte o més tard, al final van eixint.
CF SAN PEDRO 2 - 1 CD RODA"B" Cat. Cadet Pref. CS 09/10 from cfsanpedro on Vimeo.