divendres, 20 de novembre del 2009

Partit contra el Castelló.

Llegit el post de Gus sobre el partit contra el Burriana, es poden traure clarament unes conclusions, que per una altra banda tots sabem; és a dir jugant com nosaltres ho sabem fer, pocs partits perdrem, però si deixem de fer el que fem bé,és a dir tocar el baló amb sentit, lluitar cada baló com si fos l'últim del partit, i sacrificar-te pel bé de l'equip, sempre buscant un company millor col·locat, aleshores ens convertim en un equip vulgar en el que qualsevol et pot amargar.
Vam poder veure el dia contra el Vila-real, que en 5 minuts de no anar a tope, ens van marcar un gol, i algun altre despiste, també quasi ens en costa un segon. En Burriana pel que s'ha contat, a la primera part les coses no funcionaven...
I demà?. Tenim davant un bon equip, que igual que el Vila-Real, va nodrint-se de lo millor que van buscant pels diferents equips de la província; per tant s'ha d'estar molt concentrat; i en tot moment seguir les instruccions que donen els entrenadors des de la banda; sense guardar-te res i "a por ellos"
Al nostre equip hi ha bastants jugadors que en algun moment de la seua "carrera" han passat pel Castelló, i a ben segur que voldran demostrar que es mereixien continuar en eixe equip. Cuidadin , cuidadin! això pot ser un bon incentiu, i unes ganes extra, però en ocasions també ens pot bloquejar, o fer-nos pecar d'individualisme, o d'un nerviosisme exagerat; per tant, tranquilitat i saber en cada moment què és el que sabem fer bé, i què és el que no hem de fer.
Fins ara hem tingut la sort que sempre hem anat per davant en el partits; també hem de saber jugar si es presenta el cas,  amb el partit en contra; sense posar-nos nerviosos, i sense fer cada "gladiador" la batalla pel seu compte. Només jugant com una pinya els podrem guanyar, i aixina poder posar més punts entre nosaltres i la resta.
Força San Pedro !