dimarts, 20 d’octubre del 2009

CD ONDA 0 - 10 CF SAN PEDRO . CADET PREF. CASTELLÓ

Ha tardat en pujar-se el video, però al final ací està.
El partit del dissabte passat, va ser un d'eixos partits que em costaran d'oblidar per varios motius.
Un perquè vaig tornar a un camp que em portava uns mals records. Fa dos anys quan encara alguns jugadors formàvem part del CD TONIN, vam perdre un partit per 4-3 quan primer anàvem guanyant  per 1 a 3; i eixos partits dolen molt.
I l'altre motiu, i molt més important, perquè el dissabte vaig veure un molt bon partit.Es veritat que en moltes ocasions, un equip fa un molt bon partit perquè l'altre equip és inferior, i no l'apreta massa, i possiblement el dissabte va ser així. Però també és veritat que vaig veure un equip, el nostre, que té ganes de jugar al futbol, que té fam de gols, que no es conforma en guanyar, i que tot i que anàvem guanyant per 4 o 5 gols, els jugadors en volien més i més, pressionaven com si anaren perdent, anaven per totes, i jugaven tots per a tots.
Faltarà veure si quan vinguen els partits durs, continuem amb el mateix esperit d'equip i amb la mateixa camaraderia; es perga o es guanye, perquè això ha de ser el que no s'ha de perdre mai; el nostre poder vindrà d'eixa unitat i d'eixa confiança mútua; l'equip per damunt de les individualitats. I recordem, ara no som "els millors" i quan ens vinguen mal donades, tampoc"els pitjors".

Però en fi, anem al partit.
Em va agradar com he dit el joc de conjunt, però també em va agradar veure com un jugador  que fins ara li costava rematar les ocasions que tenia, va marcar un gol de bandera, a més de pegar-li al pal, i crear bones jugades. Una pena que al final es lesionara. Enhorabona per un costat, i ànim per l'altre, Jose!.
La defensa la vaig veure molt sòlida (com sempre), el centre del camp va controlar el partit, excepte en uns minuts de la segona part (després de la lesió de Jose) en que va baixar el control, però als pocs minuts va tornar a rular, i van continuar venint les ocasions i els gols.
També em van  agradar Miguel Benzal (amb un golàs) i unes bones bandes, Manu amb una velocitat molt bona en carrera, bons centres, i amb la canyeta preparada.
Per últim, comentar també l'alegria que em va donar veure a Sergio en pla figura, controlant amb el pit amb molta maestria, xutant amb picardia, i marcant gols.Em sembla molt encertada l'entrada en la segona part de Manu i Sergio ja que amb el contrari més cansat, tenen més facilitat per anar-se'n i crear perill.
També vaig veure un Josevi amb més "poder i serenitat", que quasi va marcar un golàs, però que com bé sap ell, ha de soltar el baló un pelín més prompte del que habitualment ho fa; si el solta abans, en algun partit pot eixir "por la puerta grande"
I per favor, que em perdonen aquells dels que no he dit res, perquè tots ho van fer molt bé.

Nota: El CF SAN PEDRO CADET B. també va guanyar en el seu primer partit per 3 a 1 a l'OLIMPIC, i està 3r en la classificació. Enhorabona
CD ONDA 0 - 10 CF SAN PEDRO from cfsanpedro on Vimeo.