dimecres, 11 de novembre del 2009

UN MUR HA CAIGUT: CF SAN PEDRO 5 - 1 VILA REAL CF "CADET"

Si, un mur que ha caigut, i que creia que mai ho anava a veure.
Són molts anys, des de la categoria de Benjamins, i jugant (el meu fill) en diferents clubs: Rafalafena, Juventud de Castelló, i CD Tonin, que mai havíem pogut guanyar-li al Vila Real. I en tots eixos anys, ens han guanyat; en ocasions de manera prou apurada, però en altres per bones "tanes" de gols. I vull que quede clar, que almenys per la meua part, això no ha sigut motiu per a que es creara en mi un aire de revenja o de caure'm mal el Club, més bé al contrari, ja que es veia un treball ben fet per part del Club Vila Real, en el que anàven passant els anys, jugadors, i categories, però sempre s'observaba un mateix patró de joc: el joc comença a preparar-se des de la defensa, i fins i tot des del porter, la mitja toca molt el baló, normalment molt tècnics els jugadors, però al mateix temps durs quan s'ha de ser, lluitadors, pícaros, fent faltes estratègiques quan fa falta, i matadors en l'atac, sense miraments amb el contrari, i marcant 10 gols si poden i no deixar-ho en 5. Una única pega que si que he trobat en bastants jugadors del Vila Real, són bastant xuletes i creguts; però en fi, d'eixos n'hi ha en tots els clubs.
Tota esta introducció està feta per a intentar justificar la gran alegria que vam tindre el dissabte passat. Si a tot el que he dit, se suma que per a la major part dels nostres jugadors l'any passat va ser un "any molt dolent" amb descens de categoria, per a altres, per culpa de lesions no van poder demostrar tot lo que tenien dins (i al final van haver de buscar-se la vida en un altre club, etc etc.) , i que enguany, per ara vaja bé i  damunt li guanyem a "l'ogro" de les diferents categories, puff, s'explica eixa festa que es va veure.
Potser en ocasions aquesta manifestació d'alegria, va ser vista des de l'altre costat, un poc exagerada però en cap moment va estar en el nostre cap faltar-li al respecte als jugadors, i només era fruit com he dit al principi, d'eixe MUR QUE ESTÀVEM DERRIBANT
Ja, situant-nos en el partit, he de dir que com sempre, van eixir els jugadors centrats en la manera de jugar, pressionant, passant el baló, i fent una gran varietat de jugades, que en un poc més de punteria, ben bé hagueren pogut pujar 2 o 3 gols més.
Si que he de mencionar el lapsus que es va tindre durant els minuts posteriors a una lesió d'un del Vila Real. Durant eixos minuts va haver una relaxació, i ens va costar un gol i una bona aturada de Vicente. Hem de cuidar eixos detalls, tal i com diria Pep Guardiola. Fixem-se en el moment just anterior al seu gol, i vorem que algun que altre jugador, podíem dir que "pasaba por allí ", mirant com té el baló el contrari, com se la prepara, i gol. Això no ho podem permetre.
En fi, gràcies als jugadors i entrenadors pel matí que ens vau fer passar.

Nota: Juanma, ho sento, però en aquest partit la músicahavia d'estar en un segon pla (suaveta), però això si amb el MURO de Pink Floyd  (els jugadors que són molt jovenets, potser no sàpiguen qui són estos, ni de què va el tema, però la resta, sabeu que té molta molla, i a més està de moda estos dies).
També dir, que les celebracions post-gol rebuscades, rimbonbants o exagerades que puguen fer els jugadors, ho sento, però jo no les gravaré, ni les penjaré al video; sempre les he vist un poc fora de lloc, i a més al contrari, (que ja té prou en el gol que li han marcat), li poden fastidiar bastant.

CF SAN PEDRO 5 - 1 VILA-REAL CF   Cat. CADET Pref. CS from cfsanpedro on Vimeo.

CF SAN PEDRO 5 - 1 VILA REAL CF Cadet Preferent CS 2/2 from cfsanpedro on Vimeo.