dijous, 10 de juny del 2010

A VORE SI ES VERITAT QUE TENIU TANTS AMICS AL TUENTI ?


Sé que pràcticament tots els jugadors de l’equip teniu el vostre Tuenti, i vacileu de que uns en teniu 200, altres 400, o puf, més encara.
Doncs este cap de setmana és l’hora d’averiguar si realment són amics de veritat, o són “amics” d’estos que aneu agregant per a vacilar després de que en teniu molts.
Jo també vaig a comprovar-ho (només en tinc 67), i vaig a penjar al Tuenti com a esdeveniment important el que no deixen de vindre a animar-vos el diumenge en el partit més important de l’any.

El diumenge si que serà un bon moment per a veure si realment  vosaltres com a jugadors, sou capaços d’arrastrar els amics cap al camp.

I el CLUB, com a entitat? També serà capaç de fer una crida per que vinga molta gent a animar?. Jo crec que si, segur que les altes instàncies ja hauran mogut fitxa, i hauran passat algun comentari al Diari Mediterraneo per a que traga alguna “noticieta” informant del partit tan decissiu  com és el del diumenge, Hem de pensar que a nivell de Castelló capital, una vegada ha baixat de categoria el CD Castelló, només quedarà el Roda en eixa categoria, i per tant el que nosaltres pujàrem seria molt bo per a la ciutat. Crec que tota movilització per animar a l’equip serà poca.
Per cert un gran detall el que va tindre el CLUB en el partit d’anada contra L’Alzira en preparar bocates per als jugadors, i sobretot també en el fet que l’entrenador del primer equip, Pepe Palatsí  ens acompanyara també. Gràcies. També espere que el diumenge abans del partit entre al vestuari el President del Club i vos done "ales" per a guanyar. El Club també es juga acabar una temporada molt bona.
Però, una pregunta, que m’agradaria que comentareu, o bé ací en l’apartat de Comentaris, o al  Xat que vos agrada més. I  si conseguim que vinga molta gent a vore-vos, ¿això vos ajudarà o vos “assustarà més, i direu que la pressió vos ha pogut”,?. Espere que siga per a bé. En moments com este, és on es veu qui sap aguantar la pressió, i qui no. SORT  I FORÇA SAN PEDRO!