dimarts, 29 de desembre del 2009

DINAR DE NADAL

Perdoneu que haja tardat un poc en penjar tot açò, però no puc anar més ràpid (mireu l'hora en que estic escrivint açò, i ja em direu).
Després del mal sabor de boca del partit perdut, vam anar a dinar pràcticament tots els jugadors, pares, entrenadors;  i la veritat és que ens ho vam passar bé.
Les penes van anar desapareixent a mesura que anava passant el dinar i les begudes espirituoses, i al final es pot dir que el dinar va estar molt bé.
Als entrenadors els vam poder treure unes quantes risses, alguna que altra emoció, moltes paraules d'agraïment de Gustavo (és argentí, i ahí si que es nota la capacitat de parlar en públic), i poques paraules de Juanma (però que per dins se'l notava també molt emocionat.).
En fi, un bon acabament d'any, i moltes ganes de tornar a jugar i guanyar en el proper Any 2010.

Posdata: als pares de Gus: Como podeis ver, intentamos cuidar bien a vuestro hijo. Se lo merece. Un abrazo y felices Fiestas.
Dinar de Nadal del CF SAN PEDRO CADET "A" from cfsanpedro on Vimeo.

C.D.RODA 1 - 0 CF SAN PEDRO Cadet A

Crec ue després de tot el que s'ha parlat, tampoc cal dir molta cosa més.
Ja portàvem alguns partits en els que es notava que faltava eixa soltura i frescura amb la que jugàvem al principi. No pressionem com ho feiem, no es busquem com ho feiem abans, i això es traduix en una menor possessió del baló.
Quina diferència ha hagut entre este partit i els altres que vam guanyar tot i que no estàvem jugant molt bé?.
Doncs en la meua opinió, en aquest partit  teníem uns quants jugadors tocats, i també una baixa, que per a mi  és molt important: Josevi
Josevi fa molta feina per davant de la defensa, talla, marca, a vegades porta el baló controlat i el passa bé, xuta, i en aquest partit no estava, i aleshores Javi tenia massa que rascar .
Per suposat que també es va notar molt en falta també que Edgar no estiguera en plenes facultats, i està clar que si ell no està perfectament,  el mig del camp ja no es nostre, i per tant un problema més. No estic dient que els jugadors que van jugar en eixa zona ho fan malament, però no es pot obviar que Edgar es tira a l'esquena l'equip en eixa zona del camp tan vital.
També estava tocat Alvaro, i aixina algun altre més.
I no es pot oblidar tampoc un altre factor no menys important i és la sort. Recordem el partit  contra el Benicarló, i pensem les oportunitats que van tindre ells, i en canvi el partit el van perdre per 4 a 0. Quina cara podien tindre ells al final del partit?.
Doncs en el partit contra el Roda vam tindre moltes més oportuitats nosaltres que el Roda, però en aquest cas nosaltres no vam fer gol, i ells en una que van tindre la van enxufar.
I aixina és el futbol, unes vegades et va de cara i altres ...........
Enhorabona al Roda, i nosaltres a mirar  endavant i a lluitar.
CD RODA 1 - 0 CF SAN PEDRO from cfsanpedro on Vimeo.