dilluns, 17 de maig del 2010

QUAN EL FUTBOL ET DÓNA UNA SEGONA OPORTUNITAT

El futbol, i l'esport en general, potser injust en determinats moments, i aquesta injustícia es presenta en forma de lesions, baixades de categoria, perdre un partit en l'últim minut, etc. Però el que si que et dóna també l'esport, és una segona oportunitat. I en el nostre cas, no ha tardat massa temps.
Com bé sabem, els nostres entrenadors, i la majoria dels futbolistes del nostre equip venien de passar un any amb mal sabor de boca:els que veníem del CD TONIN, acabaven de baixar de categoria, algun altre venia de ser dinat de baixa en un altre equip, i uns altres també havien passat una temporada per a oblidar.
Però mira per on, el CF SAN PEDRO ens va donar una segona oportunitat: el poder coincidir tots en un mateix equip.
Podria haver sigut un equip format per perdedors, però amb les  ganes de demostrar que no eren així, sino guanyadors, i amb uns entrenadors (Gus i Juanma) que han sabut fer una pinya, i que han tret d'ells el millor que tenen, s'ha aconseguit SER CAMPIONS,  per davant d'autèntics "pesos pesats" de la categoria com són La Vall, Castelló o Vila-Real.
Han sabut sobreposar-se a lesions de llarg recorregut com han sigut les de Carlos, Toni o Jordi, però per damunt de tot ha primat el companyerisme, eixa virtud que no sempre està present en alguns equips i que és imprescindible per a ser CAMPIONS (hui en tenim un exemple en el Barça)

Ah, i encara no ho tenim tot dit , sabem que l'ascens de categoria són "paraules majors", però segur que donareu el màxim de vosaltres.

ÀNIMS I ENHORABONA
CAMPIONS from cfsanpedro on Vimeo.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola a todos, tan sólo quiero felicitar al equipo Cadete-A del C.D. San Pedro. Ha sido un orgullo que me llena de satisfacción, seguir semana tras semana los comentarios del blog, con vuestras victorias y alegrías. No es fácil ser grandes personas perdiendo o ganando como es vuestro caso, muchas felicidades y a seguir trabajando para conseguir el ascenso de categoría, saludos para todos.

Alfonso,

Rafa Mollà ha dit...

Gràcies Alfonso per les teues paraules. Tu millor que ningú saps com ho vam passar de mal l'any passat.
I no vull passar l'ocasió de dir-te, que apunta't tu també una part del premi obtingut enguany ja que almenys tots els que et van tindre com a entrenador van millorar com a futbolistes, i sobretot com a persones. Gràcies Alfonso